Käytettäessä 10-20 % sekoitusuhdetta kasvumultaan saavutettiin kuukautta nopeampi itäminen ja noin 20 % suurempi kasvusto.

Ylärivin kasvualustoista toinen ja neljäs, sekä alarivin ensimmäinen ja kolmas osoittavat BioRaiser tehon.

Miksi tyytyisit perinteiseen lannoitteeseen kun BioRaiserilla voit saavuttaa paremman lopputuloksen, maaperää ja ympäristöä säästäen sekä parantaen.

  • 100 % viherpeitto saavutettiin kuukautta aikaisemmin
  • BioRaiser® ei liukene kastelu- tai sadeveden mukana ympäristöön. BioRaiser® biohajoaa paikalleen raviten kasvia pitkäaikaisesti noin 8 kuukauden ajan
  • Täysin myrkytön NCP- testattu sisältää noin 25% typpeä
  • 1000 litraa BioRaiseria® painaa noin 70 kg
  • 1 litra BioRaiseria varastoi 0,9 litraa vettä kasvin käyttöön pitkäaikaisesti
  • 20 % suurempi kasvusto – viljellystä kasvista riippuen
  • BioRaiser® muodostaa kasville vesi- ja ravintovaraston
Testitulokset MTT/ LUKE

Vallankumouksellinen ravinne- ja kasvualusta

BioRaiser® on täysin myrkytön biohajoava ravinne- ja kasvualusta, jonka teho perustuu sen kristallimaiseen rakenteeseen. BioRaiser® imee itseensä kastelu tai sadeveden ja vapauttaa biohajoamisen aikana sekä ravinteita, että vettä kasvin käyttöön.

BioRaiserin huokoinen ja pieniä kapillaariputkia sisältävä rakenne imee itseensä vettä ja kosteutta. Vesi ja ravinteet luovutetaan kasville biohajoamisen aikana pitkän ajanjakson kuluessa. BioRaiser® sisältää kasville tärkeitä typpeä, hiiltä ja happea. Tehokkaimmillaan BioRaiser® on kasvin juuriston läheisyydessä, jolloin vapautuva happi, typpi, hiili ja vesi tehostavat kasvua. Koska BioRaiser® ei liukene sadeveden tai kastelun aikana ympäristöön, kasvi pystyy hyödyntämään koko kasvukauden ajan paikallaan pysyviä ravinteita, happea ja BioRaiseriin varastoitua vettä.

Vedenvarastointikykynsä johdosta BioRaiser® kykenee tasaamaan kasvuolosuhteita ja luomaan uutta kasvua myös kuivissa ja haastavissa kasvuolosuhteissa, tai jopa muuttamaan alueita kasvulle sopiviksi.

Maailman vihrein tuotanto ja ylivoimaisesti pienin hiilijalanjälki alan teollisuudessa.

BioRaiser® valmistetaan paikallisesti sijoitetussa pitkän kehitystyön tuloksena syntyneessä mikrotuotantolaitoksessa.
BioRaiserin käyttö parantaa maata ja ympäristöä monella tapaa. Käyttäessäsi BioRaiseria tiedät, että tuote on tehty paikallisesti. Perinteisen lannoiteteollisuuden raaka-aineet matkaavat tuhansia kilometrejä eri tehtaille, jossa ne jalostetaan eri lannoitteiksi. Tämän jälkeen valmistunut lannoite saattaa matkata taas tuhansia kilometrejä ennekuin lannoite lopulta käytetään. BioRaiserin vallankumouksellinen ominaisuus ylettyy myös koko tuotantoketjuun. Paikallisesti valmistettu tuote minimoi myös hiilijalanjäljen.

Kysymyksiä?

jätä meille viesti